dijous, 17 de juny del 2010

RIUDOMS NECESSITA UN EDIFICI PÚBLIC PER AL NOSTRE JOVENT

En uns dels darrers plens municipals i en el decurs d'altres sessions de l'ajuntament, el nostre grup ha formulat diferents preguntes per saber quina havia de ser la destinació definitiva dels diferenst edificis que són de propietat municipal i que actualment resten buits i sense utilitzar. Hem demanat a l'equip de govern que ens expliqués quina era la funció que se li volia donar a l'antic mercat municipal, un cop les parades han quedat buides de venedors. També hem sol.licitat que se'ns digués en què consistien les obres que en les darreres setmanes s'han efectuat a l'edifici de l'antic col.legi de les Monges.

En el primer dels casos se'ns ha dit que no se sabia quina seria la missió que tindria l'espai que ocupava el mercat públic, tot i que en els darrers dies hem vist que la brigada municipal hi efectuava obres importants que significaven la demolició de l'estructura interna que tenia aquest lloc. Pel que fa a l'edifici de les Monges se'ns va indicar que les obres consistien en la consolidació i apuntalament de l'edifici ja que el seu estat actual era precari, cosa, per altra banda, de sobres coneguda ja que aquest immoble fa temps que està en unes condicions realment llastimoses.

El nostre interè per aquests dos edificis ve donat perquè són dos edificis públics als quals actualment no se'ls treu cap tipus de profit.

A Riudoms ja fa anys que som deficitaris d'espais on el jovent pugui desenvolupar activitats que vol portar a terme que per falta de lloc no pot, per la qual cosa és urgent i necessari que la nostra gent jove disposi d'aquests tipus d'equipaments. A més a més cal recordar que aviat quedarà lliure l'edifici que ocupa l'actual Biblioteca Municipal, un cop inaugurada la nova.

ës per tot això, que estem comentant, que cal dotar al nostre jovent , el més ràpidament possible, d'un espai propi i per fer-ho en tenim molts de disponibles. No es pot demorar per més temps aquesta mancança que fa massa anys que té el nostre poble.

GRUP MUNICIPAL PSC-PM