dijous, 17 de juny del 2010

CIU NO DIU LA VERITAT ( i no ens la deix explicar )

Al Butlletí Municipal del passat mes de Febrer, el grup municipal de CiU publicava un article titulat “El Govern de Zapatero fa perillar la planta termosolar de Riudoms”.

En aquest article es deia que “a causa d’un decret del President Zapatero, es liquidaven les ajudes previstes per la generació d’energies renovables i que aquest fet era un gran entrebanc per al projecte de Riudoms, doncs amb aquestes condicions l’empresa que l’impulsa esta considerant traslladar la planta fora de l’Estat Espanyol…”

Doncs bé, s’ha de dir que el grup municipal de CIU menteix deliberadament a tots els ciutadans de Riudoms amb aquestes afirmacions.

Es cert, que perilla la planta termosolar de Riudoms, però no a causa de cap decret del Govern Espanyol.

En primer lloc no hi ha cap decret que elimini les subvencions a les energies renovables.

En segon lloc, la causa de que perilli la inversió no es aquest decret, sinó principalment dos: la empresa portuguesa que havia d’aportar una important suma de diners a la inversió s’ha fet enrere i sembla ser que no hi participarà, cosa que obliga a buscar un altre inversor, i a més, l’empresa Agni Iberpower, que es la multinacional que feia la inversió al nostre poble, no va sol•licitar la subvenció estatal corresponent dins del termini establert.

Actualment s’està col•laborant amb la empresa Agni Iberpower, treballant amb força des de la Delegació del Govern a Tarragona conjuntament amb el departament d’Economia de la Generalitat , per tal de donar solució a aquests problemes i es pugui portar a terme aquesta inversió tant important a Riudoms.

Des del PSC de Riudoms li diem al govern municipal de CIU que es deixi de capgirar la realitat i que expliquin la veritat sobre les coses. I que si volen tornar a mentir als ciutadans de Riudoms trobaran al davant al PSC de Riudoms.

Amb projectes tant importants com aquest, no s'hi pot jugar!

GRUP MUNICIPAL PSC-PM

1 comentari:

Anònim ha dit...

d'aquestes coses no ens enterem els riudomencs....
si llegim el BIM tot son flors i violes, bueno i tambe les fotus de l'alcalde per tot arreu.
Es un Bim molt llastimos, moltes fotos i poca "xixa"... potser pq no hi ha massa a explicar???