divendres, 12 de novembre del 2010

HI HA UNA ALTRA MANERA DE FER SERVIR ELS MITJANS PÚBLICS D'INFORMACIÓ.

El nostre poble, com tothom sap, ha tingut un creixement demogràfic important, la qual cosa ha comportat que l'extensió de la superfície del nucli urbà, avui dia, sigui d'una grandària considerable.
Aquest augment demogràfic i a la vegada de superfície del nucli urbà requereix que la comunicació que ha de tenir el nostre ajuntament cap als seus convilatans sigui cada vegada més costosa i més complicada. Repartir fulletons, díptics i programes de mà per totes les cases del poble representa un cost que actualment s'hauria de replantejar.
Avui en dia, en un món sense gairebé barreres comunicatives gràcies a les noves tecnologies, cal aprofitar al màxim aquests mitjans més directes, ràpids i menys costosos. La reobertura de l'emissora municipal i un ús més eficient d'internet podrien ser dos exemples clars.
A més, creiem que aquests mitjans de comunicació pública, com tots els altres que s'emprin des de l'ajuntament, han de tenir un caire merament informatiu i de servei públic envers els seus veïns.
El bombo i plateret que es fa servir, sobretot en el butlletí municipal provocavergonya aliena. Contràriament, els veíns de Riudoms no coneixem per aquest mitjà, gairebé mai, els acords dels plens municipals, els precs, preguntes i mocions de l'oposició, els nostres pressupostos, les taxes municipals...
En canvi, les vuit cares dels membres de l'equip de govern i sobretot l'alcalde, les hi veureu de forma omnipresent.
Creiem doncs, que aquesta manera d'emprar els mitjans públics, que paguem entre tots, s'hauria d'acabar per donar pas a una altra manera d'informar el ciutadà.

1 comentari:

Anònim ha dit...

totalment d'acord. Fa vergonya aquest Butlleti propagandistic