dimecres, 18 de maig del 2011

TOTS COMPTEM

El proper 22 de maig tindran lloc les eleccions municipals a Riudoms. Els riudomencs i les riudomenques tindrem l'oportunitat de dir la nostra, de donar la nostra opinió exercint el nostre dret a vot. Amb el nostre vot donem confiança a una candidatura, a un grup de persones que creiem que ens representaran de la millor manera i que treballaran per un Riudoms millor.

Amb aquest propòsit un grup de riudomencs i riudomenques ens presentem a la candidatura del PSC-Progrés municipal a les pròximes eleccions del 22 de maig.

Una candidatura renovada i formada per persones amb experiència i vinculades des de fa temps al PSC, i també per persones independents que sense cap afiliació política, volen formar part d'aquesta candidatura per treballar de valent pel nostre poble. Una candidatura formada per gent que vivim a Riudoms i que entre altres coses, ens uneix la creença de què a Riudoms hi ha una altra manera de fer.

En aquests últims anys, la principal font d'ingressos de Riudoms han estat els impostos derivats del creixement immobiliari i urbanístic.
Per aquest motiu, amb l'actual situació de crisi, Riudoms ha vist disminuïts de forma important els seus ingressos, mentre que paral·lelament s'han portat a terme fortes inversions, no productives, al municipi, que han comportat adquirir compromisos de pagament i deutes, a més d'incrementar la despesa en el manteniment d'aquestes instal·lacions.

La nostra candidatura no està en contra d'aquestes inversions que s'han dut a terme, però si creiem que s'hauria d'haver prioritzat gastar els diners en altres inversions més productives, que generen valor afegit al poble i que beneficïen a tots els riudomencs i riudomenques.

Creiem que Riudoms ha d'anar més enllà de la improvització, ha de tenir un projecte clar de poble, del que volem ser. Hem de donar valor a tot allò que tenim. Hem de donar valor a la nostra pagesia, als productes típics de Riudoms, a les restes romanes, al nostre comerç, però sobretot a Gaudí. Hem d'apostar per Gaudí, una bona promoció serà una bona inversió pel nostre poble.

Volem que Riudoms sigui també un poble participatiu. On totes les persones comptin, i puguin donar obertament la seva opinió. Un Riudoms transparent, amb un govern municipal que més enllà de fer-se fotos, informi amb rigor i serietat.

Ara, a Riudoms és el moment de les persones, a Riudoms si volem, tots comptem !

ARA, A RIUDOMS VOTA PSC-PM !

Marcel·lí Garriga Masdeu, alcaldable.