dissabte, 26 de març del 2011

Neix l’agregador de totes les webs municipals del PSC per les properes eleccions municipals

Nova aposta del partit per tal d’acostar els candidats i candidates a tota la ciutadania


Amb la voluntat de facilitar la feina i acostar els candidats i les candidates per les properes eleccions municipals a tota la ciutadania neix l’agregador de totes les webs municipals del PSC, www.municipals2011,cat. Visual, modern i àgil, pretén mostrar i donar a conèixer tota la informació possible dels alcaldables socialistes en un sol click. Actualment, s’han lliurat 150, de les quals unes 80 són ara per ara totalment operatives, i en els propers dies hi ha previsió de poder consultar 100 candidatures més.
L’aposta del partit per les noves tecnologies posa especial èmfasi en els perfils a les xarxes socials dels candidats i candidates dels diferents municipis. A més, a la web de cada candidatura hi podem trobar contingut específic com una entrevista personalitzada, els enllaços a les seves identitats digitals (twitter, facebook, youtube, flickr), enllaç directe a la seva cançó destacada a l’spotify (que enllaça directament a la llista de reproducció dels nostres alcaldables), així com les notícies més destacades del municipi i una agenda d’actes de cada població.
S’hi poden trobar representants de municipis de tot Catalunya, des de Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona i candidat a la reelecció, a l’alcaldessa Núria Parlon, de Santa Coloma de Gramenet; passant per Pere Albó, de Sant Feliu de Guíxols; Carme Carmona, de Cerdanyola, o Pep Colomer, de Manlleu entre d’altres.