diumenge, 7 de març del 2010

EL GOVERN SOCIALISTA FINANCIA ÍNTEGRAMENT L’AMPLIACIÓ DE LA ZONA ESPORTIVA I LA MILLORA DE L’ENLLUMENAT DELS CARRERS DE RIUDOMS

L’any passat, el Govern socialista, preveient la greu crisi que, aleshores, ja es feia notar amb força, va crear el Pla per l’Estimulació de l’Economia i l’Ocupació.

A Riudoms li van correspondre d’aquest Pla, la quantitat de 1.088.301,- euros, import que el nostre Ajuntament va destinar a les obres del Casal Riudomenc.

No obstant, d’aquesta aportació tan important i decisiva per portar a terme aquestes obres, en el Butlletí d’Informació Municipal, l’equip de govern del nostre Ajuntament, no en va dir ni una paraula. Va deixar entreveure que les obres es finançaven amb subvencions i “gràcies a la bona salut econòmica de les finances municipals”.

Nosaltres estem convençuts que sense aquesta aportació, les obres de construcció del nou Casal no hagueren estat possibles, o si més no, molt difícils de finançar. Esperàvem el detall de l’equip de govern de reconèixer-ho, cosa que fins al dia d’avui no s’ha produït.

En el Butlletí del passat mes de desembre s’anuncia a primera pàgina l’ampliació de la zona esportiva adjacent a l’actual Pavelló Poliesportiu, amb la construcció d’una pista de tennis, una de pàdel i una altra de polivalent, amb un pressupost de 421.000,- euros.

El finançament d’aquesta ampliació anirà a càrrec del Pla per l’Ocupació i la Sostenibilitat Local, que el Govern Socialista ha creat també per pal•liar els efectes de la crisi i que al nostre poble li pertoquen la quantitat de 690.266,- euros. A més a més, amb la resta de diners es podrà millorar l’enllumenat de diferents carrers del poble, sense que els veïns hagin de fer front a cap contribució especial. D’això, tampoc, en el BIM ni per cap altre mitjà, l’equip de govern n’ha dit ni mitja paraula.

En un any doncs hauran arribat, de forma extraordinària a Riudoms, gairebé 1.800.000,- euros ( 300 milions de les antigues pessetes) , cosa que ha estat amagada sistemàticament per la coalició que governa el nostre Ajuntament.

3 comentaris:

PPPPPPPr ha dit...

I sembla que el grup municipal de CIU contraataca amb la noticia de que el govern de Zapatero fa perillar la planta termosolar de Riudoms en el butlletí municipal !!
però que és això !!!
Ells mateixos reconeixen que tenen el recolzament de la Generalitat de Catalunya, i que jo sàpiga el govern encara l'encapçala el tripartit, o sigui PSC-ERC-IC, repeteixo PSC !!!
Criticar per criticar !!

Anònim ha dit...

Prò no era això que l'empresa dita està en concurs de proveedors i per això no poden dur a terme la gran infrastructura !!!

Anònim ha dit...

És la pràctica habitual de Ciu a Riudoms: no explicar la veritat.

Potser es pensa que pot enganyar als ciutadans de Riudoms tan facilment?

Que vagin fent ells..... aquesta estratègia se'ls hi girarà en contra.