dimarts, 9 de febrer del 2010

EL PSC I LES JSC DE RIUDOMS COL.LABOREN AMB RIUDOMSDECIDEIX, ORGANITZADOR DE LA CONSULTA POPULAR PER L'AUTODETERMINACIÓ EL 25 D'ABRIL.

La societat civil riudomenca s’està preparant per celebrar al nostre poble una consulta sobre la independència de Catalunya, de l’estil de les que s’han celebrat a Arenys de Munt i a 176 municipis catalans més.
De moment un grup de persones es mou per aconseguir adhesions i conèixer els punts de vista de personalitats, grups i entitats locals, en els quals està el PSC i JSC. Les converses i reunions que s’estan fent persegueixen l’objectiu de formar un grup el mes sòlid possible, de manera que la consulta ofereixi les millors garanties d’èxit.
Per això, el nostre grup municipal, s'implica amb Riudomsdecideix i estem disposats a treballar per a aconseguir que la consulta sigui un èxit de participació i d’expressió democràtica.
Aquest horitzó comú, ens enforteix en el nostre poble i és requisit imprescindible per prosperar en les reivindicacions democràtiques que ens il·lusionen com a poble i com a país.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

és un acte de democràcia que no fa mal a ningú.
No passa res per preguntar al poble i permetre que s'expressi lliurement.

Riudoms decideix ha dit...

Moltes gràcies per la col.laboració per tirar endavant la consulta del 25A. Creiem que entre tots serà un gran èxit.

Fem poble, fem país!
Comissió Riudoms Decideix
www.riudomsdecideix.blogspot.com