dimarts, 24 de març del 2009

El PSC de Riudoms demana a l'equip de govern que fomenti l'esport base

El PSC de Riudoms inicia una ronda de contactes amb les entitats locals

El president del Consell Esportiu del Baix Camp, Ernest Aymamí, s’ha reunit aquesta setmana amb representants de les diferents entitats esportives de Riudoms. La trobada es va celebrar a la seu del PSC i la JSC de Riudoms, promotors de l’acte, i va comptar amb l’assistència de la Primera Secretaria de l’agrupació socialista, Sandra Pareja, el Secretari d’Organització local, Marcel Garriga i la Primera Secretària de la JSC a Riudoms.

Al llarg de la reunió, que va tenir lloc en un clima molt cordial, els representants de les entitats riudomenques van fer-li arribar al President del Consell Esportiu les seves inquietuds i també les seves queixes. Aymamí va respondre totes les preguntes que se li van fer, i els va oferir serveis per part del l’ens que presideix que les entitats desconeixien, com són el subministrament de trofeus, equipaments o logística per a les celebracions esportives que tinguin lloc al municipi. Després d‘aquest primer contacte, ambdues parts, entitats i responsables polítics socialistes, van instar-se a mantenir el contacte.

La iniciativa forma part del compromís de l’agrupació socialista riudomenca d’apropar-se a les entitats i la societat del poble per conèixer les seves inquietuds i problemàtiques, i contribuir a respondre a les demandes ciutadanes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

es una verguenza que el ayuntamiento presuma de que se han arreglado las goteras de el pavellon cuando todavia cae agua en lapista