dimarts, 23 de desembre del 2008

EL GOVERN SOCIALISTA SUBVENCIONARÀ AMB MÉS DE 1 MILIÓ D’EUROS LA REHABILITACIÓ DEL CASAL RIUDOMENC

El govern socialista és conscient de la importància de l’administració local com a mecanisme per arribar a tots els ciutadans i per aquest motiu ha apostat decididament pels ajuntaments com a agents generadors de treball i riquesa.

Amb la finalitat de promoure la realització d’obra pública i a fi i efecte de contribuir a la reactivació de l’economia a l’any 2009, el Govern Central ha creat un fons de 8.000 milions d’euros, que seran repartits entre tots els ajuntaments de l’Estat tenint en compte la seva població.

Alguns dels requisits que han de complir aquests projectes són que sigui un projecte que es portin a terme de forma immediata i que tot el personal que es contracti per fer l’obra ha de venir d’una situació d’atur.

A Riudoms li pertoquen 1.088.301 eur, gairebé 180 milions de les antigues pessetes.

Des del PSC de Riudoms, defensors de la rehabilitació del Casal Riudomenc i tenint en compte que ja és de propietat municipal, vam proposar destinar aquesta ajuda a les obres de remodelació i adequació d’aquest.

La nostra proposta va coincidir amb la de l’equip de govern, i el passat 18 de desembre es va aprovar en el Ple de l’Ajuntament.

Aquesta injecció de diners provinent del govern de l’Estat, permetrà començar amb les obres del Casal Riudomenc i avançar per aconseguir que aquest espai torni a ser un lloc emblemàtic per Riudoms.

Amb aquesta fórmula, una vegada més el govern socialista actua per afrontar els problemes dels ciutadans amb fets i propostes estant al costat de les famílies, els aturats i les persones que més ho necessiten.


GRUP MUNICIPAL DEL PSC-PM

4 comentaris:

Anònim ha dit...

NO N'HI HAURÀ PROU PERARREGLAR-HO, A MÉS SI AQUESTS DINERS VAN A PARAR A EMPRESES DE FORA EL POBLE,COM ALTRES VEGADES, NO VAL PER RES TOTA AQUESTA FEINADA !!!!

Anònim ha dit...

no n'hi ha prou... bé, doncs, millor no fer res... vaja! però resulta que hi ha un govern socialista decidit a donar solució als problemes de la gent.
Sobre la segona queixa... doncs que pensin la formula i s'empapin de la llei de l'administració pública perquè la feina es quedi al poble, que treballin, per això estan on estan. Que pensin, enginy...
bones festes!

Anònim ha dit...

Pel tema de la subvenció, pues no se si és la millor opció, desconec si a Riudoms hi han altres projectes per invertir o per destinar-hi aquests fons.

En quant al Casal, crec que la rehabilitació és una bona opció. El que no era de sentit comú era construir l'equipament sociocultural tal i com estava plantejat i menys ara amb la situació econòmica que ens trobem. Sobretot a les arques municipals de Riudoms, que pel que diuen "no hi ha un duro". Tant viure dels promotors i constructors.....

Anònim ha dit...

amb el forat del futur casal que no serà proposo fer una piscineta per remullar-s'hi els peus a l'estiu, per donar-li alguan utilitat al caleram que els riudomencs ens hi hem gastat... Algu sap que s'ha gastat l'Ajuntament en aquest supercasal fantasma? sembla que d'aquest tema no en parlen al Butlletí Municipal, amb el clot que ha deixat al poble...